Unlock igra za velike slupine

Rezerviraj dogodivščino

Zgodba

zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba zgodba

Cena

Cena pustolovščine je 60€, naročite se preko našega sistema rezervacij spodaj:

 1. Izberi prost termin
 2. Vpiši zahtevane kontaktne podatke
 3. Izberi način plačila – plačate lahko po predračunu ali kasneje na lokaciji

Unlock Bled

Po predhodni rezervaciji vašega termina preko rezervacijskega obrazca spodaj, se pet minut pred pričetkom srečamo naLjubljanski cesti 5 na Bledu. Razodenemo vam napotke vaše misije in svečano izročimo sedemkrat zaklenjeno knjigo preizkušenj. Zdaj je vaša sreča v vaših rokah – imate le 60 minut, da na zabavnem popotovanju skozi mestno zgodovino, dokažete, da ste vredni razodetja skrivnostnega recepta za uspeh in zadovoljstvo. Čakajo vas presenečenja in raznoliki izzivi, če se kje zatakne, pa vam gamemasterji pomagajo z namigi preko voki tokija.

Če je termin, ki ga želite rezervirati, zaseden in ne morete priti v kakem drugem terminu, nas pokličite na +386 (0)31 544 959. Včasih znamo pričarati tudi nemogoče 🙂

Your Content Goes Here

  Pripravimo vam ponudbo

  1) Izpolnite obrazec in na vaš e-mail boste v roku 24 ur prejeli ponudbo (če ga ne bo, pokukajte še v mapo spam oz. neželena sporočila)

  2) Plačate lahko po predračunu ali na mestu ob začetku igre

  3) Na dan vaše pustolovščine se dobimo na Ljubljanski cesti 5 Bled, kjer vam razodenemo napotke vaše misije

  V primeru kakršnihkoli vprašanja nas lahko kontaktirate preko elektronskega naslova ali pokličete na +386 (0)31 544 959.