Unlock® Bled z električnimi kolesi (10 km, 120 minut)

Rezerviraj dogodivščino

Zgodba

Na Jelovški planoti nad Blejskim jezerom je živela Divja baba. Znana je bila po svojih čarobnih mavžah, čudnih zvarkih in čarovnijah. Bila je dobrega srca, a žal ni bila prav dobra pri čaranju. Nekega dne je poskušala pomagati kmetom in začarati krave, da bi lahko same letele na pašo, a se je spotaknila in po nesreči začarala samo sebe. Spremenila se je v kamen.

Cena

Za 2 osebi … 95 Eur
Za 3 osebe… 110 eur
Za 4 osebe… 125 Eur
Doplačilo za vsako nadaljno osebo 25 Eur. Igra traja 120 minut.

Izberi prost termin
Vpiši zahtevane kontaktne podatke
Izberi način plačila – plačate lahko po predračunu ali kasneje na lokaciji

Unlock Bled

Bodite točni in se 10 minut pred pričetkom vašega termina se oglasite v poslovalnici Polka Dot Cycling Rent a Bike & Shop na Ljubljanski cesti 5 na Bledu (Športna oz Ledena dvorana v centru Bleda). Vaš gamemaster vam bo pripravil premium e-kolesa ter vas seznanil s pravili igre. Igra traja 120 minut.

Če je termin, ki ga želite rezervirati, zaseden in ne morete priti v kakem drugem terminu, nas pokličite na +386 (0)31 544 959. Včasih znamo pričarati tudi nemogoče 🙂

Navodila ob rezervaciji

Po e-pošti dobite potrdilo o rezervaciji termina. Če želite plačati po predračunu nam pošljite sporočilo po e-pošti.

Na dan rezervacije vam 3h pred dogodkom pošljemo še opomnik. Naprošamo vas, da se pridete pravočasno – dobimo se 10 minut pred začetkom termina v Polka Dot Cycling pri Ledeni dvorani, Ljubljanska cesta 5, Bled, kjer vas bomo seznanili s igro in opremili z igralnimi pripomočki.

Če ste ob rezervaciji izbrali možnost plačila na lokaciji, vas naprošamo, da plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prihodu.

Če imate vprašanja nam lahko pišete na naš e-poštni naslov bled@enigmarium.si ali pokličete na +386 (0)31 544 959.