Unlock® Bled z električnimi kolesi (10 km, 120 minut)

Rezerviraj dogodivščino

Zgodba

Na Jelovški planoti nad Blejskim jezerom je živela Divja baba. Znana je bila po svojih čarobnih mavžah, čudnih zvarkih in čarovnijah. Bila je dobrega srca, a žal ni bila prav dobra pri čaranju. Nekega dne je poskušala pomagati kmetom in začarati krave, da bi lahko same letele na pašo, a se je spotaknila in po nesreči začarala samo sebe. Spremenila se je v kamen.

Cena

Enotna cena enega termina je 60 EUR za ekipo dveh do štirih igralcev + plus obvezna izposoja električnih koles: 10 EUR na kolo na osebo. Možno je doplačilo za dodatne igralce. Igra traja 120 minut.

Izberi prost termin
Vpiši zahtevane kontaktne podatke
Izberi način plačila – plačate lahko po predračunu ali kasneje na lokaciji

Unlock Bled

Bodite točni in se 10 minut pred pričetkom vašega termina se oglasite v poslovalnici Polka Dot Cycling Rent a Bike & Shop na Ljubljanski cesti 5 na Bledu (Športna oz Ledena dvorana v centru Bleda). Vaš gamemaster vam bo pripravil premium e-kolesa ter vas seznanil s pravili igre. Igra traja 120 minut.

Če je termin, ki ga želite rezervirati, zaseden in ne morete priti v kakem drugem terminu, nas pokličite na +386 (0)31 544 959. Včasih znamo pričarati tudi nemogoče 🙂

Varnost

  • Igralci med igro (priporočila NIJZ za preprečevanje okužb na prostem) vzdržujejo predpisano medsebno razdaljo vsaj 1,5 m, oz. nosijo masko, če razdalje ni mogoče zagotavljati (z izjemo oseb iz skupnih gospodinjstev oz. t.i. mehurčkov). Pred uporabo in po uporabi pripomočkov (gamemaster ima masko, ustrezno razkužene pripomočke preda z razdalje vsaj 2 m). Pred uprabo in po uporabi pripomočkov si igralci razkužujejo roke (stekleničko razkužila prejmejo skupaj s pripomočki). Igralci bodo upoštevali higieno kihanja in kašljanja, in se ne dotikali obraza, preden so roke umite ali razkužene. Igre se udeležijo le zdravi igralci.

  • Priporočamo, da se plačilo izvede vnaprej (preko paypala ali predračuna).

Navodila ob rezervaciji

Po e-pošti dobite potrdilo o rezervaciji termina. Če želite plačati po predračunu nam pošljite sporočilo po e-pošti.

Na dan rezervacije vam 3h pred dogodkom pošljemo še opomnik. Naprošamo vas, da se pridete pravočasno – dobimo se 10 minut pred začetkom termina v Polka Dot Cycling pri Ledeni dvorani, Ljubljanska cesta 5, Bled, kjer vas bomo seznanili s igro in opremili z igralnimi pripomočki.

Če ste ob rezervaciji izbrali možnost plačila na lokaciji, vas naprošamo, da plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prihodu.

Če imate vprašanja nam lahko pišete na naš e-poštni naslov bled@enigmarium.si ali pokličete na +386 (0)31 544 959.