Unlock® Bled z električnimi kolesi (ekipa 2-5 oseb, 10 km, 120 minut)

Rezerviraj dogodivščino

Zgodba

Na Jelovški planoti nad Blejskim jezerom je živela Divja baba. Znana je bila po svojih čarobnih mavžah, čudnih zvarkih in čarovnijah. Bila je dobrega srca, a žal ni bila prav dobra pri čaranju. Nekega dne je poskušala pomagati kmetom in začarati krave, da bi lahko same letele na pašo, a se je spotaknila in po nesreči začarala samo sebe. Spremenila se je v kamen.

Cena

Enotna cena enega termina je 60 EUR za ekipo, ne glede na število udeležencev (najmanj dva in največ pet udeležencev) + plus obvezna izposoja električnih koles: 10 EUR na kolo na osebo. Igra traja 120 minut.

Izberi prost termin
Vpiši zahtevane kontaktne podatke
Izberi način plačila – plačate lahko po predračunu ali kasneje na lokaciji

Unlock Bled

Bodite točni in se 10 minut pred pričetkom vašega termina se oglasite v poslovalnici Polka Dot Cycling Rent a Bike & Shop na Ljubljanski cesti 5 na Bledu (Športna oz Ledena dvorana v centru Bleda). Vaš gamemaster vam bo pripravil premium e-kolesa ter vas seznanil s pravili igre. Igra traja 120 minut.

Če je termin, ki ga želite rezervirati, zaseden in ne morete priti v kakem drugem terminu, nas pokličite na +386 (0)31 544 959. Včasih znamo pričarati tudi nemogoče 🙂

Navodila ob rezervaciji

Po e-pošti dobite potrdilo o rezervaciji termina. Če želite plačati po predračunu nam pošljite sporočilo po e-pošti.

Na dan rezervacije vam 3h pred dogodkom pošljemo še opomnik. Naprošamo vas, da se pridete pravočasno – dobimo se 10 minut pred začetkom termina v Polka Dot Cycling pri Ledeni dvorani, Ljubljanska cesta 5, Bled, kjer vas bomo seznanili s igro in opremili z igralnimi pripomočki.

Če ste ob rezervaciji izbrali možnost plačila na lokaciji, vas naprošamo, da plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prihodu.

Če imate vprašanja nam lahko pišete na naš e-poštni naslov bled@enigmarium.si ali pokličete na +386 (0)31 544 959.